Workshopok, csapatépítések

Speciális mozgás- és/vagy légzésprogramok: előadások, fél- egynapos, vagy több alkalomból álló workshopok, csapatépítések. Külső helyszínen is.

Breathe better – légzés workshop *

Szeretnénk csapatodnak, kollégáidnak is átadni azt a hasznos tudást, amit Oxygen Advantage néven ismert meg a világ. A módszer nemcsak sportolók számára hasznos teljesítményfokozó eszköz, hanem munkahelyi környezetben is segíti az összpontosítást és ezáltal a munkavállalói teljesítmény növekedését, a hatékonyság javulását. Segít a munkavégzés során felmerülő stressz kezelésében, alvászavar esetén és különböző egészségi problémák tüneteinek enyhítésében. Könnyen tanulható, eszközigénye nincs. Magánszemélyek számára is elérhető program.
Breathe better – légzés workshop - Oxygen Advantage

Less stress program *

Kifejezetten stresszkezelésre összeállított program, melynek két modulja (mozgás és légzés) külön-külön is elvégezhető. Gyakorlatokat mutatunk, melyek a későbbiekben bármikor alkalmazhatóak.

Focus program *

Ezt a programot azért dolgoztuk ki, hogy a szétforgácsolódó, sokfelé megosztott figyelmünket hatékony módon tudjuk egy dologra összpontosítani, vagy éppen képesek legyünk kiélezett helyzetben egyszerre több, elengedhetetlen fontosságú tényezőre fókuszálni.

Focus program
First movers program

First movers program

Ez a csomag azoknak szól, akiknek nem volt az életük szerves része a rendszeres mozgás, nem találják fontosnak, nincsenek tisztában ennek jótékony hatásaival. Számukra azon túl, hogy az alapokat építjük fel, megpróbáljuk még játékosabbá, élvezhetőbbé tenni a mozgást, élményként megismertetni velük, hogy mi mindenre tudják használni a testüket.

Back to the basics program

Ahogyan azt a neve is sugallja, olyan résztvevők számára dolgoztuk ki ezt a programot, akik korábban sportosabb életet éltek, akár aktív sportolók voltak, de eltávolodtak ettől az iránytól. Akik szeretik a mérhető fejlődést, a gyakorlatok progresszívabb fajtáit, és nem riadnak meg egy kis házi versenytől sem.

Back to the basics program
Resilience program

Resilience program

Egyre több helyről halljuk most már, amit évek óta hangoztattunk a velünk mozgó-dolgozó partnereinknek, hogy a rutin az ember ellensége. Minden változik körülöttünk és bennünk is, legjobb tehát, ha mentálisan és fizikálisan próbálunk a lehető legjobb képességünkkel alkalmazkodni a változó körülményekhez. Ebben segítünk programunkkal.

Mobility program

Az ízületi mobilitás alapvető fontosságú testünknek, hogy mozogni tudjunk. Irodai környezetben az ülve töltött órák az izmainkat megrövidítik, mozgástartományunkat beszűkítik. Fontos ezeket újra helyreállítani, szó szerint jobban fogják érezni a kollégák magukat a bőrükben már néhány alkalom után.

Mobility program

Special goals program

Számtalanszor halottunk beszélgetéseket, ahol baráti társaságok úgy döntöttek, hogy lefutják az Ultrabalatont, körbetekerik a tavat kerékpárral, beneveznek egy maratonra. Jól hangzó célok, melyekhez segítünk felkészülni, hogy sérülés helyett élmény lehessen, akár céges szinten is.

Kids program

Fejlesztő és játékos mozgásprogramunk hiánypótló az iskolás korú gyerekek délutáni programjai között. Nem sportmozgást tanítunk, hanem mozgást. Reflexeket és készségeket fejlesztünk, miközben sikerélmények által vezetjük be a gyerekeket az élet dolgaiba, szabályaiba, rendszert teremtve számukra. A jót dicsérjük, a kevésbé jót fejlesztjük.

Kids program
* mozgással és mozgás nélkül is kivitelezhető programok