MOVEon

Céges igényekre szabott workshopok
- átfogó tudásanyag, közérthetően, interaktívan -

Interaktív workshopjaink keretében bemutatjuk az életminőség javításának pilléreit és legnagyobb kihívásait, az aktív életmód egészségünkkel összefüggő szempontjait, a motiváció, egyéni célkitűzések és szokásalakítás kérdéskörét, mindezt mindennapokba illeszthető gyakorlatokkal és elméleti alapokkal – a legújabb tudományos kutatások tükrében.

Gondolatébresztő aktivitásra hívjuk a cégvezetőket és munkatársakat, és arra, hogy megmutassuk: életminőségünk javításáért nem látványos tervekkel, hanem apró lépésekkel tehetünk a legtöbbet. Sosem késő elkezdeni és mindig van hova továbblépni.

Hogy az elhangzott tudásanyag minél jobban beépüljön, aktivizáljuk a közösséget, és mindenkit egy olyan munkafüzettel bocsátunk útjára, amiben a közösen megtett első lépések után kapaszkodókat talál a továbblépéshez.

image
image
Workshopjaink tematikája
image
Innovatív mérési módszertan
- vállalati/csoportszintű kockázatelemzéssel -

Mérési módszertanunkat szakmai tapasztalatainkra és a legfrissebb tudományos kutatások eredményeire alapozva alakítottuk ki. Az általunk meghatározott mérési paraméterek komplex képet adnak az egyéni állapotról.

A felmérést innovatív, világszínvonalú technológiával végezzük, mely gyors és pontos adatfelvételt és kiértékelést tesz lehetővé és összetett képet kapunk a jelenlegi állapotról.

Objektív méréssel hitelesen azonosítható, mit és hogyan érdemes fejleszteni azért, hogy kisebb legyen a sérülések, fájdalmak kockázata, egyenletesebben javuljon az általános kondíció, harmonikusabban működjön az izomzat. Cél: a sérülési kockázatok és helytelen mozgásminták felismerése, korrekciós javaslatok.

image
image
Gyakorlat alapú intervenció
- azonnal alkalmazható megoldások -

Workshopunkon olyan általános gyakorlatokat mutatunk, melyek alkalmazása egyéni állapottól függetlenül javítják életminőségünket.

A mérési módszertanunkban meghatározott mérési paraméterek fejlesztésére speciális intervenciós javaslatokat dolgoztunk ki, melyeket képekkel kísért szöveges és videós formában is elérhetővé teszünk partnereink számára. Intervenciós csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy lehetőség van a gyakorlatok skálázására, a progresszióra, az egyéni fejlődés nyomonkövetésére és a visszamérésre.

Nem hiszünk a kampányokban és egyszeri alkalmakban. Ha mód van rá, hosszabb távon kísérjük és támogatjuk a kollegákat az életminőség-javításért tett lépéseikben.

Nem hiszünk a kampányokban és egyszeri alkalmakban. Ha mód van rá, hosszabb távon kísérjük és támogatjuk a kollegákat az életminőség-javításért tett lépéseikben.

image
Szolgáltatáscsomagjaink

MOVEon Intro csomag

1 órás MOVEon workshop + felmérés alapcsomag

  • rövid munkavállalói mozgásmotivációs kérdőív
  • 3 alapmérésünk: gyors, átfogó kép az egyén általános állapotról
  • általános intervenciók a workshop résztvevőinek és speciális intervenciók a felmérés résztvevőinek

MOVEon Extra csomag

2 órás MOVEon workshop + felmérés bővített csomag

  • munkavállalói mozgásmotivációs kérdőív
  • 3 alapmérés + 3 kiegészítő mérés: komplex kép az egyén általános állapotról + a kritikus mozgástartományi beszűkülések vizsgálata
  • általános intervenciók a workshop résztvevőinek és speciális intervenciók a felmérés résztvevőinek

MOVEon Commitment - hosszú távú elköteleződés

  • A MOVEon intro vagy extra csomagot rendszeresen ismétlődő és módszertanilag egymásra épülő alkalmak követik: meghatározott rendszerességgel írásos, videós, élő-online és élő személyes alkalmak, progresszív intervenciók, ismétlődő visszamérések.
  • A módszertan vállalati kultúrába történő beépítése, kommunikáció támogatása (on-boarding, employer branding).

Speciális, egyedi igényekre szabott szolgáltatásokkal kapcsolatban is állunk rendelkezésre, legyen szó munkakörre szabott egyedi mérésekről, speciális workshop tematikáról, célzott csoportos felkészítésekről.

img
Díjmentes konzultációért vegye fel velünk a kapcsolatot!