Mozgásprogramok

Hisszük, hogy látványos, hosszú távú és tartós eredményeket apró lépésekkel lehet elérni, melyeket minden nap megteszünk. Együtt, egy támogató közösségben. Azt valljuk, hogy minden mozgás jobb, mint a nemmozgás, de mindig van jobb mozgás. Olyan, ami az egészségünket megóvja és céljainkat jobban szolgálja. Sosem késő elkezdeni. Munkánk során komplex szemléletmódot alkalmazunk. Tudatosság, prevenció, fokozatosság, következetesség, rendszeresség, csapatszellem – alapelvek, melyekre építkezünk. Összefüggésekben gondolkozunk: a mozgás nemcsak egészségünkre, de munkánk és magánéletünk minőségére, emberi kapcsolatainkra és teljesítményünkre is hatással van.
Mozgásprogramok

Mozgásállapot felmérés

A CES/PES* program alapján a MOVEon csapat által kidolgozott vizsgálati módszer a mozgásbeli diszfunkciók alap szintű feltárására/kiszűrésére. Néhány gyakorlatból álló rövid felmérés, mely rámutat az esetleges egyensúlyi eltolódásokra vagy helytelen mozgási szokások okozta eltérésekre. Tartalmaz alsó és felső végtagi gyakorlatokat, egyensúlyi feladatot és egy általános állóképességi tesztet.

* CES/PES program: Az NASM (National Academy of Sports Medicine, USA) képzési rendszerében megszerezhető képesítések
PES: Performance Enhancement Specialization
CES: Corrective Exercise Specialization

Mozgásmotivációs elemzés

Pár kérdésből álló kérdőívünk kitöltése mindössze néhány percet vesz igénybe, de sokat segít, hogy fel tudjuk mérni, mire van igény, hol volt korábbi elakadás, miben érzi a kitöltő a korábbi sikerek vagy kudarcok okait. Képet kapunk a munkatársak és a cég aktív életmóddal való kapcsolatáról, mozgáshoz fűződő motivációjáról (aktivitási szint, igény, motiválatlanság okai, motivációs lehetőségek), valamint a céges well-being mozgásprogramokra való általános nyitottságról.

Mozgásmotivációs kérdőív​

Mozgásos gyakorlati workshopok

Mozgásalapok és ízületi mobilitás ülőmunkát végzőknek

Cél: az ülőmunkából eredő helytelen testtartás okozta izomegyensúlytalanságok kompenzálása, javítása.

Back to the basics program

Mozgásalapok fizikai munkát végzőknek

A program célja: a mozgás funkcionális hatékonyságának javítása. Hogyan hajoljunk, emeljünk, guggoljunk helyesen úgy, hogy megóvjuk magunkat a felesleges sérülésektől.

Csapatmunka, csapatélmény a mozgás erejével

Egyedül nem megy… A közös mozgás összetartóereje nem korlátozódik az edzőteremre.
Missziónk a tudásátadás: légzés, komplexitás, összefüggések
Focus program

Stresszkezelés, koncentrációfejlesztés, rezilienciafejlesztés mozgással

Fókuszprogramunkat azért dolgoztuk ki, hogy szétforgácsolódó figyelmünket hatékony módon tudjuk egy dologra összpontosítani, vagy éppen képesek legyünk kiélezett helyzetben egyszerre több, elengedhetetlen fontosságú tényezőre fókuszálni. Ha pedig a stresszkezelés a cél, változatos feladatok közben mutatjuk meg annak jótékony oldalát, illetve felkészítünk a kellemetlen hatásaira.

Speciális sportcélok

Számtalanszor halottunk beszélgetéseket, ahol baráti társaságok úgy döntöttek, hogy lefutják az Ultrabalatont, körbetekerik a tavat kerékpárral, beneveznek egy maratonra. Jól hangzó célok, melyekhez segítünk felkészülni, hogy sérülés helyett élmény lehessen, akár céges szinten is.
Kids program

Gyerekfejlesztés

Fejlesztő és játékos mozgásprogramunk hiánypótló az iskolás korú gyerekek délutáni programjai között. Nem sportmozgást tanítunk, hanem mozgást. Reflexeket és készségeket fejlesztünk, miközben sikerélmények által vezetjük be a gyerekeket az élet dolgaiba, szabályaiba, rendszert teremtve számukra. A jót dicsérjük, a kevésbé jót fejlesztjük.

Elviszünk edzeni

Szó szerint értsd – érted megyünk, rád szabjuk, leedzünk, visszaviszünk.

Nyomasztó határidők, végeláthatatlan megoldandó feladat, kiszámíthatatlan gazdasági környezet, munkában-magánéletben folyamatos stressz.

Edzenél egy igazán jót? Olyat, ami csak rólad szól, amibe belefeledkezve levezetheted a stresszt, kiengedheted a gőzt, ahol flowba kerülsz, kiszakadsz, kiengedsz, feltöltődsz… és koncentráltabb önmagadként térhetsz vissza napi feladataidhoz…?

Mindig elmarad, mert nincs mikor, nincs hol, nincs kivel, nem tudod hogyan…?

Adj magadnak másfél órát, ami csak rólad szól!
Érted megyünk, elviszünk, rád szabjuk, leedzünk, visszaviszünk. Úgy, ahogy azt mi tudjuk… Feeling is believing.

Elviszünk edzeni

Interaktív előadások, beszélgetések

Egészségtudatosság és aktív életmód témában

  • funkcionális légzés
  • funkcionális mozgás
  • aktív életmód szerepe

Beszélgessünk a közös munkáról

Vedd fel velünk a kapcsolatot.