MOVEon

icon png img

Csökkenő hatékonyság, demotiváltság, növekvő számú táppénzen töltött napok, indokolatlannaktűnő munkabalesetek, nem várt dolgozói kilépések.

A munkavállaló nem megfelelő fizikai terhelésének, a prevenció elmaradásának számos jele lehet – közös bennük, hogy mindegyik a cég eredményes működését is negatívan befolyásolja az egyén életének minőségromlása mellett.

A MOVEon Project módszertana megoldást jelent a teljes szervezet számára, legyen az bármennyire összetett a női-férfi arány, generációs eloszlás, egészségügyi alapállapot, vagy szellemi-fizikai állomány tekintetében.

image
image
Szakértői csapatunk átfogó megoldást nyújt az első lépéstől egészen a sikeres bevezetésig:

Modern diagnosztikai eszközökkel, objektíven, gyorsan, és bárki által elvégezhető módon végezzük az alapállapot felmérését. Szakértőink az elkészült elemzéseket személyesen osztják meg a munkavállalóval, az összesített eredményeket pedig – a GDPR és egyéb előírások betartásával – részletesen feldolgozzák.

A megbízó számára személyre szabottan összeállított fejlesztési tervet az elemzési eredményekre, valamint a több tíz éves szakmai tapasztalatra építve dolgozzuk ki. A javaslatcsomag kiterjed a bevezetendő rendszer mozgásegészségi vetületére, valamint olyan, a vállalkozás számára fontos szakterületekre, mint a megvalósítandó programterv HR, PR, és egyéb vonatkozásai.

A fejlesztési terv megvalósítását – jellemzően az első pilot projekt kiterjesztését – szakértőink a partnerrel egyeztetett ütemezés alapján teljeskörűen előkészítik és menedzselik. Munkánk során folyamatosan riportálunk a döntéshozóknak, szükség és lehetőség esetén további javaslatokat megfogalmazva. A módszertannak köszönhetően mindent visszamérhető és lekövethető formában végzünk.

Célunk, hogy a mozgásegészség fejlesztése hosszú távon prioritásként kezelt projektté váljon, és folyamatosan épüljön be a vállalati kultúrába. Ehhez állandó szakmai támogatást, tanácsadást és helyszíni jelenlétet biztosítunk.