Magánszemélyeknek – légzésworkshop

Elviszünk edzeni

Szó szerint értsd – érted megyünk, rád szabjuk, leedzünk, visszaviszünk.

Nyomasztó határidők, végeláthatatlan megoldandó feladat, kiszámíthatatlan gazdasági környezet, munkában-magánéletben folyamatos stressz.

Edzenél egy igazán jót? Olyat, ami csak rólad szól, amibe belefeledkezve levezetheted a stresszt, kiengedheted a gőzt, ahol flowba kerülsz, kiszakadsz, kiengedsz, feltöltődsz… és koncentráltabb önmagadként térhetsz vissza napi feladataidhoz…?

Mindig elmarad, mert nincs mikor, nincs hol, nincs kivel, nem tudod hogyan…?

Adj magadnak másfél órát, ami csak rólad szól!

Érted megyünk, elviszünk, rád szabjuk, leedzünk, visszaviszünk.

Úgy, ahogy azt mi tudjuk… Feeling is believing.

Légzésworkshop

Népszerű szolgáltatásunk az Oxygen Advantage módszertan alapján kidolgozott légzésprogramunk. A program nemcsak az általános egészségi állapotra gyakorol pozitív hatást, hanem javítja az alvásminőséget, hatékony asztma és allergia esetén, és a Covidon átesett emberek utólagos tüneteinek enyhítésében is kiváló eredményeket értek el vele. Emellett nagy mértékben hozzájárul a stresszhelyzetek kezeléséhez és a koncentrálóképesség javításához, ezáltal a hatékonyabb munkavégzéshez is.

Magánszemélyek számára is elérhetővé tettük workshopunkat egy 4 órás program keretében. Az induló csoportok részleteivel kapcsolatban (helyszínek, időpontok) keressetek bennünket!