Irodai mozgásprogram

MOVEon Office Project koncepció

Átalakuló irodaterek létrehozása hozzáadott értékkel: irodán belül funkcionális edzőterem és „MOVEon közösségi tér” kialakítása vagy meglévő fitness termek koncepciójának átalakítása és kihasználtságának javítása csoportos, célzott mozgás- és légzésprogramokkal, közösségépítéssel.

Vállalati/munkáltatói előnyök
Munkavállalói előnyök
Ingatlanüzemeltetőknek, irodaházaknak

Irodaházban funkcionális edzőterem és közösségi tér kialakítása.

Meglevő irodai edzőterem koncepciójának átalakítása és kihasználtságának javítása
Újraértelmezzük a klasszikus edzőterem fogalmát, programokkal töltjük meg az üresen álló gépek közötti teret.

Csoportos célzott mozgás- és légzésprogramok
Az aktív munkahelyeken dolgozók egészségesebbek, boldogabbak, hatékonyabbak, alacsonyabb a stressz-szintjük, kevesebb a betegség miatti távollétük és jobb a teljesítményük. A közösségben végzett mozgás élmény, erősíti a vállalati öntudatot, a csapatszellemet és a munkatársak elköteleződését.

A rendszeres mozgás beépítése a munkahelyi mindennapokba. Mozgalom. Club.

Back to the Office Program
Munkavállalók home office-ból való visszacsábítása az irodába élményalapú programokkal, közösségépítés, a csapatszellem erősítése a személyes jelenlét és a rendszeres együttmozgás varázsára építve.

Active Office Program
Egészségtudatos munkahely kialakítása. Az aktív munkahelyeken dolgozók egészségesebbek, boldogabbak, hatékonyabbak, alacsonyabb a stressz-szintjük, kevesebb a betegség miatti távollétük és jobb a teljesítményük. A közösségben végzett mozgás élmény, erősíti a vállalati öntudatot, a csapatszellemet és a munkatársak elköteleződését.

Miért a MOVEon Office Project koncepció?

MOVEon Office Project koncepció