MOVEon

icon png img

Belülről ismerve a munkaerőpiac változásait és a cégek ilyen irányú kihívásait, kiemelt területként kezeljük a hibrid munkahelyek számára nyújtott szolgáltatásokat.

Hiszünk benne, hogy a fizikai távolság nem jelenti egyben a csapatok és céges kultúrák fellazulását, aminek kiváló eszköze az egészségfejlesztés.

A fenntartható szervezetek ismérve, hogy bármilyen munkavégzési helyen, bármilyen környezetben biztosítják dolgozóik számára a teljes komfortot és biztonságérzetet – minden tekintetben.

A hibrid munkavégzés a klasszikus sportjuttatások és well-being programok számára komoly korlátokat jelent: a dolgozók többé nem feltétlenül tartózkodnak egy helyen, szokásaik, munkavégzésük ritmusa megváltozott, elérésük nehezebbé vált.

Módszertanunk szerint ezért még inkább a személyre szabott megoldások irányába szükséges elmozdulni, olyan csomagot kell számukra biztosítani, amely minden munkakörülmény esetén értékes és hasznosítható támogatást jelent.

image
image
Hibrid munkavégzést biztosító partnereink számára professzionális programokat építünk fel,melyek:

Tudományos alapon, visszamérhető és számszerűsíthető formában képezik le a dolgozók állapotát és munkavégzésük kockázatait, beleértve ebbe az irodai és otthoni munkavégzést is. Az elkészült riportokat egyéni és csapat szinten is felhasználható nyelvezettel és formában adjuk át.

A vállalkozásnak olyan, speciális módszertant dolgozunk ki, mellyel a dolgozó munkavégzési helytől függetlenül képes lesz tudatos egészségmegőrzésre. Az anyagi jellegű juttatások felől az egyénileg kidolgozott, valós értéket közvetítő irányba tudnak lépni.

A felmérések alapján lehetőség nyílik különböző szintű (szervezet, csoport, munkakör, egyén) programok meghatározására, amelyek egy stratégia mentén épülnek fel, mégis rugalmasan alkalmazkodnak az eltérő igényekhez. Az operatív megvalósításba számos eltérő szolgáltatás és egészségmegőrzési opció építhető be, melyre a szervezet diagnózisa után szakértőink részletes javaslatot tesznek.

Módszertanunkat úgy alakítottuk ki, hogy a felmérések, elemzések, ezt követően a megvalósítás során is olyan, jól hasznosítható információk és üzenetek fogalmazódjanak meg, melyet a vállalati HR, PR és belső kommunikáció tökéletesen hasznosítani tud. A térben szeparáltan működő szervezetek esetén erre még nagyobb hangsúlyt fektetünk.

Célunk, hogy az átalakuló munkaerőpiaci elvárások és munkarendek mellett is egészséges, motivált és fenntartható szervezetek működjenek, amelyek a vállalaton belül, és azon kívül és erősítik a cég megítélését és jó hírét.