MOVEon

Az employee sustainability, vagyis a munkaerő fenntarthatósága egy célállapot, amelyet tudatos stratégiával, megalapozott szakmai módszertannal és professzionális operatív végrehajtással lehet elérni.

A munkáltatói egészségmegőrzés (ideértve a mozgásegészséget) vállalat-, munkakör- és egyénfüggő specializációt kíván, ezért kizárólag olyan megoldások lehetnek hitelesek, amelyek biztosítják a megfelelő mintavételt és diagnózist, valamint a széleskörű fejlesztési lehetőségek ismeretét.

image
icon png img

A munkavállalók számára

személyre szabott, a munkakörhöz, korhoz, nemhez, fizikai állapothoz igazított prevenciós, egészségmegőrzési és -fejlesztési megoldásokat biztosít, mellyel teljes életet élhetnek. A kockázatelemzésnek és egyéni javaslatcsomagnak hála célzott támogatást és segítséget kapnak munkáltatójuktól akár a mindennapok során, akár juttatásként.icon png img

A vállalkozások

munkavállalóik tudományosan megalapozott egészségfejlesztésével minimalizálhatják a munkabalesetek, a hosszú távú egészségromlás esélyét, jelentősen csökkentve a kieső munkaerő arányát, a távolléti napok számát, járulékos költségeket. A fizikailag jól levő dolgozók teljesítményük maximumát képesek nyújtani, így a vállalat eredményességéhez közvetve és közvetlenül is hozzájárul tevékenységünk.


icon png img

A vállalati döntéshozókat

operatív és stratégiai szinten egyaránt támogatja a módszertan: a személyre szabott megoldásokkal mindenki bevonható, ami erősíti a csapatkohéziót, közös nyelvet teremt dolgozók és vezetők között. A tudatos, munkáltatóbarát munkahelyek megítélése jelentősen erősödik, az elégedett dolgozók maguk is az employer branding részévé válnak, az aktivitások pedig professzionális kommunikáció mellett egyedi munkaerőpiaci pozíciót, pozitív megkülönböztetést biztosítanak.

Egyenlőség és változatosság

Nagyobb csoportok esetén a sport és a mozgásegészség terén óriási kihívás, hogy hogyan lehetséges minden érintett bevonása látszólag vagy valós értelemben vett diszkrimináció nélkül.

A szervezetek összetett közösségek, ahol egyaránt jelen lehetnek fiatal, életerős sportolók, és karrierjük érett fázisában lévő, kevésbé aktív szakemberek.

Küldetésünknek tartjuk, hogy a MOVEon Project módszertanai által a szervezetekben ne további választóvonalakat, hanem kohéziós eszközöket alkossunk.

Szakértői tevékenységünk és aktivitásaink ezért olyan elveken alapulnak, melyek a generációs, hierarchikus, gender, életmódbeli különbségeken felülemelkedve, az egyén igényeit a középpontba helyezve implementálhatók.

image